Wachttijden

Wilt u een afspraak maken?

Op deze pagina staat een overzicht met de actuele wachttijden, uiteengezet per vestiging van Psygro. U ziet de wachttijd vanaf de aanmelding bij Psygro tot aan de start van het eerste intakegesprek, waarop behandeling volgt.

Wanneer u bij Psygro behandeld wilt worden, dan heeft u een verwijsbrief nodig. Deze kunt u krijgen van de huisarts of een medisch specialist. Daarnaast dient u het aanmeldformulier in te vullen, deze wordt via email of post naar u verstuurd. 

Let op: Per direct zijn we genoodzaakt een patiëntenstop voor het team volwassenen in te voeren omdat onze toegangstijd in korte tijd enorm is opgelopen.

 

Overzicht met actuele wachttijden

LocatieJeugd t/m 17 jaar Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Vestiging Zaandam, Ronde TochtGeen behandelaanbod64-68 weken
Vestiging Purmerend34-38 weken52-56 weken
Vestiging Amstelveen8 wekenGeen behandelaanbod

 

Datum publicatie: 20-11-2023
De wachttijden worden één keer per maand vernieuwd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar of verwijzer om te vragen of u elders eerder terecht kunt. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag van u. Bij geen bericht gaan wij ervan uit dat u bij ons op de wachtlijst wilt blijven staan. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).