Wachttijden

Wilt u een afspraak maken?

Op deze pagina staat een overzicht met de actuele wachttijden, uiteengezet per vestiging van Psygro. U ziet de wachttijd vanaf de aanmelding bij Psygro tot aan de start van het eerste intakegesprek, waarop behandeling volgt.

Wanneer u bij Psygro behandeld wilt worden, dan heeft u een verwijsbrief nodig. Deze kunt u krijgen van de huisarts of een medisch specialist. Daarnaast dient u het aanmeldformulier in te vullen, deze wordt via email of post naar u verstuurd. 

Overzicht met actuele wachttijden

LocatieJeugd t/m 17 jaar Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Vestiging Zaandam, Ronde TochtGeen behandelaanbod12 weken
Vestiging Purmerend20-24 weken48-52 weken
Vestiging Amstelveen16 wekenGeen behandelaanbod

 

Datum publicatie: 2-4-2024
De wachttijden worden één keer per maand vernieuwd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar of verwijzer om te vragen of u elders eerder terecht kunt. Mocht dit het geval zijn, dan horen wij dat graag van u. Bij geen bericht gaan wij ervan uit dat u bij ons op de wachtlijst wilt blijven staan. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).