Volwassenen

jij bent belangrijk

Soms heb je emoties of gedachten die een negatieve invloed hebben op je leven. Het is vaak niet gemakkelijk om hier goed over te praten. Psygro is er voor jeugd en volwassenen met psychiatrische problematiek. Psygro is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling in zowel de basis- als de gespecialiseerde ggz.

aanmelden

Wanneer u bij Psygro behandeld wilt worden, dan heeft u een verwijsbrief nodig. Deze kunt u aanvragen bij de huisarts of een medisch specialist. Zodra wij de verwijzing hebben ontvangen, nemen wij contact op voor de verder inschrijving.

wachttijden

Wilt u een afspraak maken bij Psygro? Lees meer over de wachttijden per vestiging van Psygro. U ziet de wachttijd vanaf de aanmelding bij Psygro tot aan de start van het eerste intakegesprek, waarop behandeling volgt.

kosten en vergoedingen

Psygro is een zorginstelling voor basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. De kosten voor diagnostiek en behandeling komen (uitgezonderd van het eigen risico) voor rekening van uw zorgverzekeraar.

onze locaties

Psygro werkt vanuit de praktijk van uw huisarts of op eigen locatie.  Psygro is gevestigd op drie locaties in de provincie Noord-Holland  Behandelaren van Psygro en uw huisarts kunnen, indien nodig, snel schakelen.

veel voorkomende psychische problematieken