Contact

Wij zijn bereikbaar

Psygro is bereikbaar voor al uw vragen. U kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker of een e-mail sturen.

Telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via 0299-607459.
Voor nood buiten deze tijden, bekijk crisisinformatie.

U kunt ons ook een e-mail sturen via onderstaand contactformulier of via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving stuurt en ontvangt u veilig persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Als u een algemene vraag heeft kan dat via de knop “Klik hier om contact met ons op te nemen”. Bent u al bij ons in behandeling en wilt u contact opnemen met uw hulpverlener? Dat kan via de knop “Klik hier om contact met uw hulpverlener op te nemen

Let op: Per 1 april 2022 heeft Psygro een aanmeldstop voor autisme onderzoek bij volwassenen. De aanmeldstop is voor onbeperkte tijd. Wij verzoeken u samen met uw huisarts andere behandelmogelijkheden te bekijken.

Adres

Hoofdlocatie: Wielingenstraat 85, 1441 ZN, Purmerend

Contact

Op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar via 0299-607459 

Wachttijden

Onze wachttijden worden elke maand vernieuwd, bekijk onze actuele wachttijden onder het kopje 'wachttijden'

COntactformulier

CRISISINFORMATIE

Bij acute (medische) hulp de ambulance of politie bellen (112). Psygro heeft geen crisisdienst of opnameplekken. Patiënten die bij ons in zorg zijn kunnen in geval van crisis binnen kantooruren bellen naar het algemene telefoonnummer van Psygro. Wij kunnen hen dan indien nodig begeleiden naar een crisisdienst. Ons telefoonnummer is 0299 – 607459. 

Psygro is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden (‘s avonds en in het weekend) kunt u contact opnemen met uw eigen huisarts.

Bij specifieke zaken rondom huiselijk geweld of kindermishandeling kunt u bellen met Veilig Thuis (0800 – 2000).

Bij gedachte aan zelfmoord kan contact worden opgenomen met de zelfmoordpreventie hulplijn via telefoonnummer 0800-0113. 

onze locaties

Psygro werkt vanuit de praktijk van uw huisarts of op eigen locatie.  Psygro is gevestigd op drie locaties in de provincie Noord-Holland  Behandelaren van Psygro en uw huisarts kunnen, indien nodig, snel schakelen.