Iris van den Berg

Je krijgt als medewerker echt de kans om mee te denken en mee te groeien

In 2016 ben ik na het behalen van mijn Bachelor bedrijfskunde gestart met de Master Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb ik in 2017 mijn Masterdiploma HRM behaald. Tijdens mijn studie ben ik als Allround HR medewerker bij een bedrijf in de Retail begonnen en heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan op verschillende HR-terreinen. In 2018 wilde ik graag de overstap maken naar een informelere organisatie en was ik op zoek naar een functie met meer diepgang en verantwoordelijkheid, toen ik in mei 2018 de vacature van personeelsfunctionaris bij INTER-PSY voorbij zag komen. Ik heb direct gesolliciteerd en werd snel uitgenodigd voor een eerste en vervolgens tweede gesprek, sindsdien werk ik hier met heel veel plezier als personeelsfunctionaris op de backoffice in Groningen. 

Volg ons: