Werken bij Psygro

GZ-Psychologen en/of Orthopedagoog Generalisten

Psygro Amstelveen

PSYGRO – INTER-PSY is actief in zelfstandige behandellocaties in de regio Zaanstreek-Waterland. De kerngedachte is dat laagdrempelige en toegankelijke specialistische zorg merkbaar bijdraagt aan het welzijn van de patiënt. Wij streven ernaar om effectieve en zo mogelijk kortdurende behandeling te bieden met oog voor de patiënt en zijn omgeving, en werken graag vanuit een persoonsgerichte perspectief waarin de patiënt centraal staat. Onze behandelingen en methodieken zien we als maatwerk. We werken met multidisciplinaire teams bestaand uit enthousiaste, leergierige en autonoom functionerende behandelaren en werken volgens de gangbare richtlijnen van de GGZ. Daarnaast is er aandacht voor de transitiepsychiatrie, waarbij gestreefd wordt om de overgang van jeugd naar volwassenzorg soepel te laten verlopen en wordt er gebruik gemaakt van elkaars expertise om zo de zorg af te stemmen op de behoefte van de patiënt.

PSYGRO – INTER-PSY is daarnaast een vooruitstrevende, innovatieve en transparante organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Medewerkers zijn zeer betrokken bij hun werk en waarderen het contact met patiënten. Ook de hoge mate van innovatie spreekt medewerkers aan. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor ons team in Amstelveen zijn wij opzoek naar:

GZ-Psychologen en/of Orthopedagoog Generalisten
(24-36) uren in overleg

Collega aan het woord:

‘’Wij, team jeugd Amstelveen, zoeken collega GZ-psychologen en/of Orthopedagoog Generalisten. Wat deze werkplek zo leuk maakt is het kleine team, de korte lijnen, het vele samenwerken en de mogelijkheid voor elke collega en discipline om eigen behandelingen uit te voeren. Ons team bestaat momenteel uit een Psychiater, GZ-psycholoog, een GZ-psycholoog in opleiding en een Basis Psycholoog.

Samen werken wij al meerdere jaren samen en sinds kort op een nieuwe locatie, in Amstelveen. Daar werken we nu 2 dagen per week met 4 ruime en lichte behandelkamers tot onze beschikking. Met uitbreiding van collega’s willen we graag meer dagen aanwezig kunnen zijn. We zitten op de derde verdieping met weidt uitzicht en ook andere bedrijven werken op deze gang. Tevens is er voldoende gratis parkeerplek. Met andere woorden, de samenwerking is goed en de autonomie is groot. Waarbij we ook genieten van de voordelen van een groter team en bedrijf, denkende aan meer collega’s, meer kennis maar ook bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. Maakt dit je enthousiast, neem contact op en we vertellen je graag meer.’’

WAT GA JE DOEN?

Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. Er zijn binnen jouw team geen schotten tussen doelgroepen en problematiek (wel kun je natuurlijk je affiniteit of voorkeur uitspreken). Dit biedt ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het onbekende. Zodra een patiënt bij jou op intake komt, ben jij behandelverantwoordelijk voor hem/haar van begin tot eind.

 Als GZ-psycholoog ben je cultuurdrager van onze instelling en geef je werkbegeleiding aan de basispsychologen in jouw team. Als regiebehandelaar draag je zorg voor een goede indicatiestelling en houd je scherp in de gaten wat onze exclusiecriteria zijn. Jouw kennis deel je niet alleen binnen jouw eigen team maar ook met andere collega’s, bijvoorbeeld op themabijeenkomsten.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Als onze nieuwe collega ben je enthousiast en kun je verbinden. Daarnaast ben je ondernemend, proactief en in staat om mee te werken om onszelf als jeugdteam te professionaliseren. Verder ben je gericht op de patiënt en diens omgeving. Je kunt overstijgend kijken naar problematiek van kinderen. Daarom vragen we wel wat van je:

  • Je hebt een universitaire opleiding Psychologie, aangevuld met een opleiding tot en registratie als GZ-psycholoog (wet-BIG);
  • Je hebt een goed aanpassingsvermogen: geen dag is gelijk, je behandelt verschillende problematiek bij verschillende doelgroepen;
  • Je kunt goed omgaan met de verantwoordelijkheden en autonomie die je krijgt als regiebehandelaar;
  • Je vindt het leuk om werkbegeleiding, supervisie en advies te geven;
  • Je denkt mee over beleid en efficiënt behandelen;
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

INTER-PSY ontwikkelt zich snel en kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist kun jij een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij bieden:

  • een helpende Zorgadministratie die jou laat doen waar je goed in bent;
  • de mogelijkheid om scholing te volgen;
  • interne sollicitatiemogelijkheid op een KP opleidingsplek;
  • een werkplek met intern korte lijnen;
  • je eigen kantoor;
  • een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s;
  • veel leuke (sportieve) activiteiten;
  • een arbeidsovereenkomst met vaste aanstelling;
  • een goed salaris in FWG-functiegroep 65;
  • een vergoeding voor kosten die bij herregistratie-eisen horen;
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve kortingen op verzekeringen en fietsplan.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over ons of de functie? Neem contact op met Marian Biekart via 0299-607459 of via vacatures@inter-psy.nl. Wil je eens vrijblijvend kennis maken of een kijkje nemen op locatie, ook dan horen wij graag van je. Plan jouw koffiemoment.

Solliciteer direct op deze functie.

Solliciteer op de functie

GZ-Psychologen en/of Orthopedagoog Generalisten

Upload je CV

Upload je motivatiebrief